Gooi Onnodige medicijnen in de prullenbak... verlies kilo's buikvet... en neem voorgoed afscheid van jouw diabetes type 2

Leer hoe je met dit simpele & waterdichte 12 weken systeem:
 • Gezond en vitaal oud kunt worden zonder jaar op jaar verder af te takelen en vroegtijdig afscheid te hoeven nemen van je geliefden. Dit staat namelijk ELKE diabetes type 2 patiënt te wachten die niets besluit te doen aan deze verschrikkelijke ziekte.
 • Diabetes type 2 volledig omkeert op een natuurlijke manier. Onderzoek na onderzoek laat zien dat het omkeren van diabetes type 2 mogelijk is en veel makkelijker is dan jij denkt. Helaas zullen zorgverleners je dit vrijwel nooit vertellen omdat het ze teveel tijd en moeite kost... en dit ten koste van jouw gezondheid.
 • Kan stoppen met het slikken van onnodige en gevaarlijke medicijnen die je diabetes type 2 NOOIT zullen genezen. Wat je arts en apotheker je waarschijnlijk niet heeft verteld is dat diabetesmedicatie ervoor zorgt dat je suikerziekte ERGER wordt waardoor jij jaar op jaar meer van deze chemische troep moet slikken en tegelijkertijd moet leren leven met de ernstige bijwerkingen van deze medicijnen.

Bestel De Diabetes Omkeren Methode 
(Die Meer Dan 11638 Leden Telt) 
Vandaag Voor:

Digitale cursus

197

 • Digitale cursus

Papieren cursus
+ Digitaal

 Populairste keuze 

297

 • Digitale cursus
 • Papieren cursus

PAPIER
+ Digitaal
+ WEKELIJKSE TELEFONISCHE BEGELEIDING

1497

 • Papieren cursus
 • Digitale cursus
 • Telefonische begeleiding

Digitale cursus

3 x 67

 • Digitale cursus

Papieren cursus
+ Digitaal

 Populairste keuze 

3 x 99

 • Digitale cursus
 • Papieren cursus

PAPIER
+ DIGITAAL
+ WEKELIJKSE TELEFONISCHE BEGELEIDING

3 x 499

 • Papieren cursus
 • Digitale cursus
 • Telefonische begeleiding

Bekend Van:

Bekijk de ervaringen van cursisten

Lees hieronder meer....

"Er is tegen jou gelogen..."

Als jij iemand bent die ontzettend veel waarde hecht aan zijn of haar gezondheid en wilt voorkomen dat jij voor de rest van je leven met diabetes type 2 moet leven, dan raad ik je ten strengste aan om mij nu je volledige aandacht te geven.


Stop alles waarmee je bezig bent en richt je aandacht 100% op deze pagina.


Als jij namelijk zoals 99,9% van de diabetes type 2 patiënten bent, zal je gezondheid de komende jaren gegarandeerd verslechteren:

 • Je zult steeds meer pillen moeten slikken (en uiteindelijke insuline moeten spuiten) die je NOOIT zullen genezen
 • Je zult steeds meer complicaties zoals blindheid, nierfalen en neuropathie krijgen ondanks dat jij alles doet wat de artsen je vertellen
 • Je zult 10 jaar eerder overlijden dan de gemiddelde Nederlander - hierdoor zul je vroegtijdig afscheid moeten nemen van je kinderen en zul jij je kleinkinderen niet groot zien worden

Maar als je luistert naar hetgeen wat ik je straks ga vertellen, dan zal deze ellende je bespaart blijven en zul je medicijnloos door het leven kunnen gaan.


Je leert namelijk op deze pagina de beste en snelste manier om je diabetes type 2 om te keren.


Dit werkt zelfs als je al jaren diabetes type 2 hebt, dagelijks insuline spuit, het in jouw familie voorkomt of al meerdere pogingen hebt gedaan om je diabetes type 2 om te keren.


Het werkt zelfs als je een bewegingsbeperking hebt, rekening moet houden met een gezin of weinig geld hebt om aan je boodschappen uit te geven.


Het klinkt misschien te goed om waar te zijn… maar dat is het niet. Ik zal je er straks alles over vertellen maar eerst wil ik je iets anders vertellen.


Het doet mij pijn om je dit te moeten vertellen en ik hoop dat het je niet woedend maakt (zoals het mij maakte).


Maar…


Er is de afgelopen jaren tegen jou gelogen.


Het is niet één leugen...


Het zijn er niet twee…


Het zijn er welgeteld drie…


En met deze drie leugens wordt niet alleen je gezondheid op het spel gezet…


… ze zorgen er ook voor dat je in een oneerlijke waan blijft leven waarin ‘diabetes type 2 hebben’ normaal lijkt.


Ik kan je één ding verzekeren:


Diabetes type 2 hebben is zeker NIET ‘normaal’.


Ook niet wanneer je ouder wordt. (Ondanks dat je arts of internist je misschien anders heeft verteld).


Wat mij meteen brengt bij de eerste leugen die je is wijsgemaakt:

Leugen #1: artsen en de farmaceutische industrie
hebben het beste met jou voor

Ja, het is voor mij ook pijnlijk om dit te typen.


Je vraagt je waarschijnlijk af:


“Hoe kan mijn attente en betrokken arts niet het beste met mij voorhebben?! Hij heeft zelfs een eed afgelegd om zijn patiënten te helpen!”


Het klopt dat sommige artsen attent zijn.


Het klopt dat sommige artsen betrokken zijn.


Het klopt dat ze hebben gezworen om er alles aan te doen om hun patiënten (waaronder jij) te helpen.


Maar de realiteit is helaas minder rooskleurig.


Artsen zijn overwerkt waardoor ze weinig tijd (en zin) voor jou en je vragen hebben. Een huisarts werkt je na gemiddeld 10,2 minuten de spreekkamer uit (blijkt uit onderzoek).


Een specialist in het ziekenhuis heeft NOG MINDER tijd voor jou.


Vind je het gek dat je nooit het gevoel krijgt dat er naar je geluisterd wordt? En dat er geen moeite wordt gedaan om jouw twijfels, angsten en vragen te begrijpen en te beantwoorden?


Als jij je na een ziekenhuisbezoek voelt als het zoveelste nummertje, dan geef ik je geen ongelijk.


Het lijkt alsof artsen en verpleegkundigen zijn vergeten dat jij een mens van vlees en bloed bent. En niet een robot die alles op commando doet en waar je elk pilletje in kunt stoppen.


En over die pillen gesproken…


Hoe zou jij je voelen als je erachter komt dat je arts je pillen voorschrijft en hier geld aan verdient… terwijl dit NIET de beste oplossing voor jou is?


Wat zou er door je heen gaan als je erachter komt dat de kassa van de farmaceutische industrie rinkelt, elke keer als jij je ‘belangrijke’ medicijnen slikt?


Hoe zou jij tegen medicatie aankijken (waar je toch al geen voorstander van bent) als je er achter komt dat het je zieker maakt op lange termijn, het de 3grootste doodsoorzaak in Nederland is en het je NOOIT zal genezen?


Dit klinkt misschien als een nachtmerrie… maar helaas is dit de realiteit.


Een realiteit waarin de farmaceutische industrie liegt en bedriegt, artsen zakken met geld ontvangen van deze ‘medicijnenmaffia’ en waarbij er GEEN ENKEL medicijn tegen diabetes type 2 bestaat dat je daadwerkelijke geneest.


En als je mij niet gelooft, is hier een kleine verzameling nieuwsartikelen die laat zien hoe er met jouw intelligentie, geld en gezondheid wordt gespeeld:

Bewijsstuk #1:

Onderzoeksresultaten zijn vervalst door één van de grootste farmaceutische bedrijven op aarde om zo hun medicijnen beter te laten lijken.


Nieuwsartikelen zoals dit komen om de haverklap voorbij.


Als één van de grootste farmaceutische bedrijven van de wereld bereidt is om te knoeien met de cijfers om zo meer geld te verdienen aan jou, kun je ze dan echt vertrouwen?

Bewijsstuk #2:

Artsen ontvangen geld voor het voorschrijven van bepaalde middelen waar veel winst op te halen valt voor farmaceutische bedrijven.


En dit terwijl jouw gezondheid op het spel wordt gezet en er tegen jou wordt gelogen over hoe ‘goed en belangrijk’ het middel is.


Dit is als een slager die zijn eigen vlees keurt:


Natuurlijk zal een arts je zoveel mogelijk middelen voorschrijven en je vertellen dat dit belangrijk is als hij in de tussentijd een zak met geld krijgt van de farmaceutische industrie.

Bewijsstuk #3:

Elke keer als er een nieuw middel op de markt komt, is het letterlijk een festijn voor fabrikanten.


Dure feesten organiseren en keiharde euro’s rond smijten is dan aan de orde van de dag. En wie denk je dat er worden uitgenodigd op die feesten en de euro’s krijgen die worden uitgedeeld?


Artsen.

Bewijsstuk #4:

Wat kan ik nog meer toevoegen aan dit bericht wat niet al gezegd is?


40% van de reumatologen en urologen ontvangt geld van farmaceutische bedrijven.


33% van de longartsen en internisten (deze laatste zul je op termijn zelf bezoeken als jij je diabetes type 2 niet een halt toeroept) ontvangen ook vergoedingen.


Ook 25% van de cardiologen vult zijn zakken ondanks een gemiddeld jaarsalaris van 200.000 euro!


Denk jij echt dat je arts objectief naar jouw diabetes type 2 kan kijken als hij jaarlijks duizenden euro’s krijgt van de farmaceutische industrie?

Bewijsstuk #5:

Terwijl je door specialisten wordt verteld dat je moet leren leven met diabetes type 2 en je binnen een paar minuten de spreekkamer wordt uitgewerkt met een recept in je handen, ontvangen zij 5,6 miljoen euro per jaar voor zogenaamd advieswerk.

Bewijsstuk #6:

Het woord geneesmiddelen zou verboden moeten worden. Chemische pillen ‘genezen’ je nooit (afgezien van antibiotica) en verwoesten meer in jouw lichaam dan je lief is.


Jaarlijks gaan er minimaal 17000 mensen dood door de gevolgen van medicijnen.


Ter vergelijking:


Er gaan jaarlijks EVENVEEL mensen dood door een alcoholverslaving en roken SAMEN.


Wil je echt voor de rest van je leven iets slikken of spuiten wat net zo dodelijk is als een rook- EN alcoholverslaving hebben?


Disclaimer: dit betekent niet dat je zomaar moet stoppen met je medicatie. Dit kan erg gevaarlijk zijn.

Leugen #2: diabetes type 2
hoort bij ouderdom

Bewijsstuk #7:

Over een paar jaar hebben meer dan 4 miljoen kinderen diabetes type 2…


...en tegelijkertijd wordt jou wijsgemaakt dat diabetes type 2 bij ouderdom hoort. Het wordt zelfs ouderdomssuiker genoemd!


Hoe kunnen kinderen OUDERDOMSsuiker krijgen als ze nog maar een paar jaar oud zijn?


Dit zou hetzelfde zijn als mensen wijsmaken dat je 's nachts een zonnesteek kunt oplopen.


Als kinderen tegenwoordig diabetes type 2 krijgen, dan moet jij enorme vraagtekens zetten bij artsen en verpleegkundigen die je vertellen dat “diabetes type 2 bij ouderdom hoort”.


Wat ze je er niet bij vertellen is dat sommige mensen 100 jaar oud worden en NOOIT last krijgen van een verhoogde bloedsuikerspiegel…


... en dat het tegelijkertijd mogelijk is om binnen 6 DAGEN diabetes type 2 te ontwikkelen met een zeer ongezond eetpatroon ongeacht je leeftijd.


Als jij met een ongezond eetpatroon binnen 6 dagen diabetes type 2 kunt krijgen, dan hoort diabetes type 2 niet bij ouderdom… maar bij een ongezond eetpatroon!


Dit geldt zowel voor kinderen als ouderen.


En het funeste is dat je vrijwel nooit doorhebt of je eetpatroon gezond of ongezond is... totdat het te laat is.

Jaar na jaar kun je ongezond eten zonder ergens last van te hebben. Je geniet jarenlang van lekker eten, doet geen vlieg kwaad en hebt zelfs het idee dat je gezond bezig bent.


Immers, wie wil nou bewust diabetes type 2 bij zichzelf veroorzaken?


Zo sadistisch en dom ben je niet. Dat weet ik zeker.


Maar in je lichaam zorgen de ongezonde producten die je eet - de nummer 1 sluipmoordenaar is fructose - al die jaren voor een tsunami aan schade. Van het één op andere moment wordt je dan diabeet.


Je zult verbaasd en teleurgesteld zijn.


Je zult het misschien zelfs oneerlijk vinden dat je ineens diabetes type 2 hebt gekregen terwijl je al jaren hetzelfde eetpatroon hebt.


Dus neem jij maar aan dat het bij ‘ouderdom’ hoort en hoop je dat het bij één pilletje metformine blijft (wat natuurlijk niet zo is).


Jou is spijtig genoeg NOOIT geleerd dat diabetes type 2 te voorkomen is met de juiste levensstijl.


Je hebt nooit geweten dat de voeding die je at (en nog steeds eet) een tikkende tijdbom in je lichaam is.


Eentje die bij jou nu nog steeds tikt aangezien 9 van de 10 mensen op aarde niet weten wat een gezond eetpatroon is waarmee je diabetes type 2 kunt voorkomen en omkeren.


Het is dus niet gek dat het lijkt alsof diabetes type 2 bij ouderdom hoort. Dit komt simpelweg omdat jij jarenlang onbewust ongezond hebt gegeten.


Op een gegeven moment heeft jouw lichaam geen puf meer en geeft jouw alvleesklier het volledig op.


Vanaf dat moment gaat alles hard achteruit en krijg je er elke week een nieuw symptoom bij.


Dit alles was te voorkomen met de juiste begeleiding en voeding.

"Wetenschappers kunnen bij mensen binnen enkele dagen zowel diabetes
type 2 creëren als omkeren..."

Als een arts je vertelt dat diabetes type 2 hoort bij ouder worden kunnen er twee dingen aan de hand zijn:

 • Hij wil je zo snel mogelijk de spreekkamer uitwerken omdat hij de moeite niet wil nemen om het je uit te leggen (en je liever chemische pillen wil voorschrijven waar zijn vriendjes van de farmaceutische industrie aan verdienen)
 • Hij niet bekend is met de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken en behandelplannen waardoor hij mentaal nog in de jaren 30 leeft (en je ook de zorg geeft uit de jaren 30)

Beide gevallen zijn ZEER ernstig en hiermee wordt jouw geld, gezondheid… en zelfs leven op het spel gezet!

Leugen #3: diabetes type 2 is niet om te keren

Dit is de laatste, grootste en meest zorgwekkende leugen die jou is verteld:


"Eenmaal diabetes type 2, altijd diabetes type 2"


Het is iets wat artsen jarenlang is geleerd.


Wanneer jij de imposante en indrukwekkende spreekkamer van een arts binnenloopt en deze zin hoort, is er geen haar op je hoofd die denkt dat de arts het verkeerd heeft.


Maar...


...sinds een revolutionair onderzoek in 1979 is bekend dat je diabetes type 2 kunt omkeren met behulp van de juiste voeding… en dit binnen 16 dagen voor elkaar kunt krijgen!


Dit betekent dus dat sinds 1979 ontzettend veel mensen - waaronder jij - ONNODIG diabetes type 2 medicatie slikken.


Het enige wat jij al die jaren nodig had was iemand die je met de juiste kennis kon begeleiden naar een diabetesvrij leven.


En dat is nu net wat jou ontnomen wordt in de reguliere zorg.


Door de vele regeltjes, tijdsdruk van artsen en bureaucratie in de zorg, zijn zorgverleners simpelweg niet bereid om jou te begeleiden naar een gezonder en ziektevrij leven.


Jou een pilletje in de hand drukken en ‘hopen’ dat je niet zieker wordt is het beste wat ze voor je kunnen doen.


Nooit zullen ze je genezen of een poging doen tot.


Nooit zullen ze denken hoe het voor jou - en je familie - zal zijn wanneer jij fysiek aftakelt en niet meer je oude ‘ik’ bent.


Nooit zullen ze snappen hoe eng het voor jou is om alsmaar naar controles te gaan, hopende dat er niets aan de hand is.


Nooit zullen ze beseffen hoe graag jij fit en energiek door het leven wilt gaan en niet meer een handje vol pillen per dag wilt slikken.


En dat je gezond oud wilt worden om zo je kinderen en kleinkinderen te zien opgroeien (diabetes type 2 patiënten gaan gemiddeld 10 jaar eerder dood).


En de kans is klein dat dit zal veranderen.


Waarom?


Omdat ik iets weet wat jij NOOIT zult weten:


Bij medische studies zoals farmacie en geneeskunde wordt er GEEN les gegeven over ‘hoe je ziekten kan voorkomen met de juiste voeding en beweging’.


Ik kan dit weten omdat ikzelf zowel een Bachelor als Master Diploma in de farmacie heb.


Gedurende de 6 slopende jaren van mijn studie is mij hooguit geleerd om de patiënten in mijn apotheek te vertellen dat ze “gezonder moeten eten en meer moeten bewegen”.


Wat gezonder eten precies is? Dat werd ons niet geleerd.


Wat ‘meer’ bewegen precies is? Dat werd ons ook niet geleerd.


En dit wordt de huidige medische studenten nog steeds NIET geleerd.


Daarom kun (en moet) je niet verwachten dat je arts of apotheker je ECHT gaat helpen om je diabetes type 2 zonder medicijnen om te keren.


Ze weten LETTERLIJK niet hoe dit moet al zou hun leven er vanaf hangen.


En hier ben JIJ nu de dupe van.


Je vraagt jezelf misschien af:


“Maar dit kan toch binnenkort veranderen?”


Nee.


De huidige medische richtlijnen lopen 10 TOT 15 jaar achter op de nieuwste wetenschappelijke bevindingen.


In simpele mensentaal betekent dit:


Als er vandaag wordt besloten dat er een protocol voor artsen moet komen om de diabetes type 2 van jou om te keren met voeding, dan zal dit pas over 10 tot 15 jaar in praktijk gebruikt worden.


Wil je echt zo lang wachten?


Kun je het permitteren om nog zo lang te wachten?


Als je nu 50 jaar bent, dan zal zo’n protocol er op zo’n vroegst zijn wanneer jij 60 bent…


...en de vraag is natuurlijk of dit protocol OOIT zal komen.


Maar gelukkig is er een gezondere en veiligere optie...

"Stel je voor hoe je leven eruit zal zien 
als je van je diabetes type 2 af bent..."

Gedurende mijn studie heb ik gerealiseerd dat de huidige medische gang van zaken in Nederland niet optimaal voor jou is.


Geen arts of apotheker die zich focust op het VOORKOMEN van ziekten.


Allen zijn bezig met het onderdrukken van de symptomen van jouw diabetes type 2 met medicatie.


Maar jij en ik weten beide dat voorkomen altijd beter is dan genezen.


Daarom heb ik mijzelf de afgelopen jaren obsessief bezig gehouden met één simpele vraag:


“Wat is ervoor nodig om diabetes type 2 te voorkomen EN om te keren zonder gebruik te maken van (onnodige) medicatie?”


Kosten noch moeite werden gespaard om het antwoord op deze vraag te vinden.


Ik heb talloze boeken gelezen over diabetes type 2, voeding, beweging en gedragspsychologie.


Ik heb de meest obscure en onbekende wetenschappelijke onderzoeken en protocollen uit het archief gevist en letter voor letter bestudeerd.


Ik heb vooraanstaande onderzoekers geïnterviewd om zo de nieuwste (en vaak nog onbekende) geheimen van het omkeren van diabetes type 2 te achterhalen.


Het heeft Marloes Schuurman en ik (Ben Kuiper) MAANDEN van ons leven gekost om een protocol te ontwikkelen waarmee jij makkelijk en snel je diabetes type 2 kunt omkeren…


… zonder hiervoor (onnodige) medicatie nodig te hebben.


… zonder een vermogen kwijt te zijn aan dure boodschappen.


…. zonder het gevoel te krijgen dat je in het diepe wordt gegooid en het zelf allemaal uit moet zoeken.


… zonder het gevoel te hebben dat je van de ene op andere dag van alles verboden wordt en jij voor de rest van je leven volgens extreem strenge regeltjes moet leven.


En ik kan je met trots vertellen dat het ons is gelukt.


We hebben een simpel doch effectief 12 weekse methode ontwikkeld genaamd de Diabetes Omkeren Methode waarbij jij stap voor stap begeleidt wordt naar een diabetesvrij leven.


Onze maandenlange zoektocht heeft zich vertaald in een behandelprotocol met twee hele speciale eigenschappen:


De kracht om jouw mentale knop volledig om te zetten EN jou een uitgebalanceerd en wetenschappelijk correct dieet aan te leren.


Veel traditionele methoden - zoals die van een diëtiste - leggen de focus alleen op wat jij wel en niet mag eten. Je krijgt een waslijst met strenge regels mee en daar moet jij je maar mee zien te redden.


Dat zal helaas nooit werken. Anders zouden niet bijna 1 miljoen mensen in Nederland NOG STEEDS diabetes type 2 hebben.


Als jij niet stap voor stap begeleid wordt, jou geen hapklare brokken worden aangeleverd en jou geen nieuwe gezonde gewoonten worden aangeleerd door middel van gedragspsychologie...


...dan zal het geheid fout gaan op korte termijn en ben je weer terug bij af (of wordt je diabetes zelfs erger).


Dat is wat de Diabetes Omkeren Methode anders maakt dan reguliere aanpakken die je in de zorg krijgt.


Dit zal de laatste cursus zijn die je OOIT nodig zult hebben om jouw diabetes type 2 voorgoed om te keren.

"Maar ik heb ook hartklachten..."

Diabetes type 2 verhoogt de kans op hartklachten en een beroerte. Sterker nog, veel van de huidige medicijnen tegen diabetes type 2 verhogen het risico nog meer.


Jouw bloedsuikerwaarden onder controle krijgen en het verminderen van de ontstekingen in jouw lichaam - zoals in fase 2 van de Diabetes Omkeren Methode gebeurt - zal de kans op een hartaanval verminderen.


Ook zal het niet meer nodig hebben van gevaarlijke medicatie de kans nog verder verlagen.

"Maar ik wil niet mijn favoriete gerechten opgeven..."

Dit programma gaat over het verbeteren van je huidige eetpatroon.


Afhankelijk van hoe erg je diabetes type 2 is, zul je bepaalde producten MOETEN vermijden (wordt beschreven in fase 1 van het programma).


Dit wordt echter over een periode van weken gedaan.


Hierdoor kun je het langzaam afbouwen en kun je in de tussentijd andere heerlijke vervangers vinden.


Deze vervangers zijn niet alleen lekker maar verbeteren actief je bloedsuikerspiegel EN je insulinegevoeligheid. Je zult hierdoor geen last krijgen van hongeraanvallen of schommelingen in je bloedsuikerspiegel.


Het gehele proces is stressloos en zelfs leuk.


Om te voorkomen dat je alleen maar smaakloze producten eet, leer je in fase 2 verschillende trucjes om je eten een stuk smaakvoller te maken.

"Maar mijn dokter heeft mij verteld dat ik alleen gewicht hoeft te verliezen..."

Gewichtstoename is het GEVOLG van een verhoogde bloedsuikerspiegel en niet de OORZAAK.


Het herstellen van je insulinegevoeligheid en het onder controle krijgen van jouw bloedsuikerspiegel zal ervoor zorgen dat je VEEL ongezond gewicht verliest vanaf week 3 van het programma.


Je zult positief verrast worden hoeveel gewicht je zult verliezen… en ook hoe makkelijk dit zal gaan. Je zal als het ware veranderen in een vetverbrandingsmachine zonder er bewust moeite voor te doen.

"Je blijft altijd in totale controle gedurende het programma..."

De Diabetes Omkeren Methode is 12 weken lang om er zo voor te zorgen dat jij je NOOIT gehaast of onder druk gezet voelt. Je bent er wekelijks ook weinig tijd aan kwijt (hooguit twee uur per week).


Gedurende het programma zul je nooit het gevoel krijgen dat je veel moeite hoeft te doen. Maar je zult tot zelfs NA de cursus verbeteringen zien.


Zowel je bloedsuikerspiegel als gewicht zullen week na week dalen. Je zult meer energie krijgen en je zelfs jonger voelen.


Er zal nooit een dag zijn waarbij je honger zal lijden. Vele mensen eten door dit programma voor het eerst sinds jaren weer fatsoenlijke porties (Hint: je mag weer lekkere vetrijke producten eten ondanks dat je is wijsgemaakt dat deze ‘ongezond’ zijn).


Geen moment zul je het idee krijgen dat je een traditioneel ‘dieet’ aan het volgen bent. Dit maakt het nóg makkelijker om het programma vol te houden en zodoende voorgoed van je diabetes type 2 af te komen.


En dit allemaal is nog maar het topje van de ijsberg van wat je gaat leren:

Dit is wat je gaat leren in De diabetes omkeren methode:

 • Waarom 99,99% van alle dieetboeken de plank volkomen misslaan wanneer het aankomt op jou gezonder laten eten - en waarom deze cursus wel bij de elite club van 0,01% zit die je eetpatroon zonder slag of stoot verbetert
 • Het Boeing 747 concept wat er gegarandeerd voor zorgt dat jij voor eens en altijd 'de knop' om kan zetten
 • Hoe jij de resultaten van een merkwaardig onderzoek uit Engeland kunt gebruiken om op een natuurlijke en makkelijke manier elk nieuw gedrag aan te leren - Gezonder eten? Meer bewegen? Minder snoepen? Het kan allemaal.
 • Het revolutionaire stap voor stap 3 fasen systeem waarmee diabetes type 2 omkeren een fluitje van een cent wordt
 • Waarom het belangrijk is om de 3 bouwstenen van voeding door en door te kennen - dit niet weten zal ervoor zorgen dat je in cirkels blijft lopen en geen meter vooruit komt
 • Waarom termen als 'vet lekker' en 'moddervet' veel zeggen over het belang van vetten in je dieet
 • De schokkende waarheid over suikers en koolhydraten (hint: alle suikers zijn funest voor je gezondheid... tenzij jij één factor leert beïnvloeden)
 • De insuline snelcursus: leer wat de werkelijke betekenis van 'insulinegevoeligheid' is en de verrassend onbekende manier om het positief te beïnvloeden
 • Het verrassend simpele ezelsbruggetje waardoor je NOOIT meer een verkeerde koolhydraat koopt - zelfs een kind kan met dit ezelsbruggetje gezond van ongezond onderscheiden
 • De twee krachtige wiskundige waarden die je moet weten om voortaan anders te kijken daar je geliefde aardappelen
 • Het onbekende en gevaarlijke gevolg van insuline wat zelfs veel artsen niet kennen - dit gevolg richt een ravage aan in je lichaam die je nooit zult opmerken... totdat het te laat is
 • Het onbekende trucje waarmee je voorkomt dat je gevaarlijk veel groeihormonen in je lichaam krijgt door eiwitten - groeihormonen verkorten je levensduur en verhogen de kans op ALLE vormen van kanker
 • De positieve bijwerkingen van vetten op je bloedsuikerspiegel die onbekend zijn voor 98,3% van de bevolking
 • De desastreuze leugen die "experts" en overheidsinstelling je vertellen over vetten - deze leugen zorgt ervoor dat je aderen dichtslibben, je hart eerder stopt met pompen... en het is ook de reden waarom jij nu diabetes type 2 hebt!
 • Het kleine maar belangrijke verschil tussen omega 3 en omega 6 - teveel van het verkeerde eten verlaagt je insulinegevoeligheid, verhoogt de ontstekingen in je lichaam en verhoogt de kans op het krijgen van vrijwel elke denkbare ziekte
 • Het meeste vernielzuchtige product wat je diabetes type 2 heeft veroorzaakt - dit product staat gegarandeerd bij 9 van de 10 mensen in hun koelkast omdat het 'gezond' oogt maar geen haar beter is dan frisdrank. Dit product is zelfs zo ongezond dat het één van de voornaamste redenen is waarom kinderen diabetes type 2 ontwikkelen.
 • Het oermens principe waarom je altijd je tanden wilt gebruiken als je gaat eten - dit 'aha' moment zal je veel hoofdzorgen en gezondheidsproblemen schelen
 • De lugubere waarheid over vruchtensappen en frisdranken - leer wat één van de meest baanbrekende onderzoeken op het gebied van voeding hierover heeft geconcludeerd (je zal het bijna niet kunnen geloven als je het leest)
 • Wat het Paard van Troje gemeen heeft met specifieke zuivelproducten - (hint: beide ogen onschuldig maar richting een verwoesting aan wanneer je het minst verwacht)
 • Waarom het belangrijk is om Nederlands favoriete productgroep uit je eetpatroon te verbannen - leer daarnaast het simpele trucje waaraan je deze producten kunt herkennen
 • De verrassende en onverwachte conclusie over snoep: je mag bepaalde soorten snoep hebben! Sommigen helpen zelfs bij het omkeren van diabetes type 2
 • De baanbrekende 'vet' oplossing die je bloedsuikerspiegel binnen een week zal verbeteren - het is de beste manier om diabetes te voorkomen en je cholesterol gezond te houden
 • De kleine subcategorie van zuivelproducten die je lichaam en darmflora voeden
 • De schrikbarende omega verhouding die mensen momenteel eten in Nederland waardoor hun lichaam vol zit met ontstekingen - dit is simpel te beïnvloeden door één groep etenswaren niet te eten en van één product 100 gram per week te eten!
 • Wat het verboden vet is wat in Nederland nog gebruikt mag worden (en bijdraagt aan het krijgen van diabetes type 2) en hoe je dit kunt vermijden
 • De van A tot Z richtlijnen voor het kopen en maken van gezonde sauzen
 • Het psychologische trucje om binnen één dag de knop om te zetten in je hoofd - als iedereen dit zou doen, zou er geen overgewicht of diabetes type 2 meer bestaan
 • De 87 meest gezonde en meest verkrijgbare producten die je kunt eten - het overgrote deel ligt gewoon in de supermarkt! Dit bespaart je veel tijd en geld aangezien je zelf geen onderzoek meer hoeft te doen en letterlijk vandaag nog je dieet vele malen kunt verbeteren door een handjevol van deze producten in huis te halen.
 • Het enige plantaardige product met veel omega 3 (50% van het gewicht is omega 3!) - en dit ligt voor gewoon in de schappen van de Jumbo en Albert Heijn 
 • De onvoorstelbaar sterke voorspellingswaarde van je bezoeken aan het toilet: jouw hoeveelheid wc bezoeken per dag zeggen iets over hoe oud je zult worden - ontdek ook hoe je dit vandaag met 300% kunt beïnvloeden
 • De recent ontdekte verbinding tussen een gezonde darmflora en het ontwikkelen van diabetes type 2 - ook leer je de enige manier om je darmflora gezond te houden
 • De wetenschappelijk bewezen verklaring waarom zuivelproducten je botten juist ZWAKKER maken
 • Het miljardairs principe om diabetes type 2 omkeren - alleen al dit principe toepassen zal je diabetes type 2 volledige omkeren. Dit principe is afkomstig van de rijkste man op aarde en is werkelijk van toepassing op elk aspect van je leven
 • De makkelijkste manier om gezond oud worden te combineren met lekker eten
 • Het geheime 4e macronutrient waar je letterlijk nooit teveel van kunt eten - sterker nog: des te meer je eet, des te gezonder je wordt en blijft

Bestel De Diabetes Omkeren Methode
Vandaag Voor:

Digitale cursus

197

 • Digitale cursus

Papieren cursus
+ Digitaal

 Populairste keuze 

297

 • Digitale cursus
 • Papieren cursus

PAPIER
+ Digitaal
+ WEKELIJKSE TELEFONISCHE BEGELEIDING

1497

 • Papieren cursus
 • Digitale cursus
 • Telefonische begeleiding

Digitale cursus

3 x 67

 • Digitale cursus

Papieren cursus
+ Digitaal

 Populairste keuze 

3 x 99

 • Digitale cursus
 • Papieren cursus

PAPIER
+ DIGITAAL
+ WEKELIJKSE TELEFONISCHE BEGELEIDING

3 x 499

 • Papieren cursus
 • Digitale cursus
 • Telefonische begeleiding

nog meer onthullingen:

 • Wat de ontbrekende sleutel is in jouw dieet waarmee je diabetes type 2 kunt voorkomen en genezen
 • Het gekke 'gel' effect van vezels op je bloedsuikerspiegel
 • De twee gouden regels van vezelrijke voeding herkennen - vezels zijn een essentieel onderdeel van het omkeren van diabetes type 2
 • De wonderbaarlijke reden waarom het eten van vergif je juist gezonder zal maken - des te meer gif in je lichaam, des te minder de kans op diabetes type 2. Je hebt misschien wel eens van dit 'gif' gehoord maar slechts een paar procent van de bevolking weet wat het is en in welke producten je het kunt vinden.
 • De perfecte hoeveelheid groenten die je dagelijks moet eten - het komt niet eens in de buurt van wat de Overheid adviseert
 • Het onbekende voorgerecht trucje om nooit meer teveel te eten
 • De 25/25/50 regel waarmee je altijd de ideale hoeveelheden opschept op je bord - ook wanneer je bij andere mensen eet
 • De #1 fout die mensen bij het eten van fruit bij diabetes type 2
 • Het gezondste maar meest ondergeschoven tussendoortje wat je bloedsuikerspiegel verlaagt en je enorm vult
 • De meest gemaakte fout die zelf de meeste experts op het gebied van voeding maken en hoe jij kunt voorkomen dat je deze maakt
 • De 3 musketiers onder de noten: de gezondste, goedkoopste en de beste van beide werelden
 • Het vernietigende oordeel over de zout mythe - 80% van het zout wat je binnenkrijgt kun je met één simpele verandering vermijden
 • De gezondste koolhydraatbron die een officiële gezondheidsclaim heeft vanuit de Europese Unie - dit is de ideale vervanger voor brood in de ochtend. Daarnaast is dit één van de GOEDKOOPSTE vervangers voor brood die je in huis kunt halen. Een halve kilo kost nog geen 50 eurocent en je kunt er bijna 2 weken mee doen.
 • De superster vezel die je alleen in één product in grote hoeveelheden kunt vinden - deze doet wonderen voor je bloedsuikerspiegel
 • De gezondste en lekkerste vervanger voor aardappelen, rijst en pasta
 • De gezondste vissoorten die ook betaalbaar zijn - zalm is gezond maar kost een vermogen. Ontdek hier goedkopere alternatieven
 • De ideale hoeveel vette vis per week om je hart- en vaatstelsel gezond te houden
 • Wat het volgen van een vegetarisch of veganistisch dieet zal doen voor je diabetes type 2 - een revolutionair onderzoek uit 1979 liet zien dat een veganistisch eetpatroon opmerkelijke effecten had op de bloedsuikerspiegel van diabetes type 2 patiënten (zie bladzijde 121 van de Diabetes Omkeren Methode)
 • Alles wat je moet weten over kaas: mag je het wel of niet? Welke kaas mag je eten? Hoe vaak mag je dit eten?
 • Waarom de marketing claims op zuivelproducten zoals "0% vet" en "met natuurlijke suikers" ongezonde gevolgen met zich meebrengen - de verklaring zal je woest maken
 • De stevia leugen: ontdek hoe fabrikanten en supermarkten deze zoetstof verkopen onder het mom van stevia terwijl het voor meer dan 90% uit suiker bestaat! - Er is maar één stevia soort die wij aanraden en in de cursus leer je welke soort dit is.
 • De absurde verklaring waarom light-frisdranken de kans op diabetes type 2 verhogen ondanks dat ze geen suiker bevatten
 • De voornaamste reden waarom je geen tussendoortjes 'nodig hebt' - dit heeft niets te maken met honger en alles te maken met 'aangeleerd gedrag' wat je makkelijk kunt veranderen
 • De 2 unieke superkrachten die een select groepje koolhydraten bevatten waarmee je diabetes type 2 kunt omkeren
 • De simpele manier om je caloriebehoefte te berekenen en bij te houden - teveel eten gooit de handrem op het omkeerproces!
 • De ideale verhouding vetten, eiwitten en koolhydraten die je dagelijks moet eten - een kleine verandering in deze verhouding kan voor veel negatieve gevolgen zorgen
 • Het alcoholisme metafoor van diabetes type 2 omkeren - dit weten zal de keuze van een gezond eetpatroon makkelijker maken
 • De gekke manier waarmee je diabetes kunt omkeren door helemaal NIETS te doen
 • Hoe een product wat evenveel koolhydraten als aardappelen bevat toch 400% gezonder kan zijn!
 • De 6 gezondste suikervrije dranken die actief helpen bij het omkeren van je diabetes type 2
 • De ontbijt mythe: waarom vroeg ontbijten het omkeren van diabetes type 2 vrijwel onmogelijk maakt
 • De twee bewezen diëten waarmee je diabetes type 2 kunt omkeren - één is een hel om te volgen en de andere is erg makkelijk
 • Het 1 + 1 = 3 principe van sporten bij een gezond dieet: leer hoe je met minimale inzet het maximale kunt halen uit bewegen... OOK met een bewegingsbeperking

Bestel De Diabetes Omkeren Methode
Vandaag Voor:

Digitale cursus

197

 • Digitale cursus

Papieren cursus
+ Digitaal

 Populairste keuze 

297

 • Digitale cursus
 • Papieren cursus

PAPIER
+ Digitaal
+ WEKELIJKSE TELEFONISCHE BEGELEIDING

1497

 • Papieren cursus
 • Digitale cursus
 • Telefonische begeleiding

Digitale cursus

3 x 67

 • Digitale cursus

Papieren cursus
+ Digitaal

 Populairste keuze 

3 x 99

 • Digitale cursus
 • Papieren cursus

PAPIER
+ DIGITAAL
+ WEKELIJKSE TELEFONISCHE BEGELEIDING

3 x 499

 • Papieren cursus
 • Digitale cursus
 • Telefonische begeleiding

Waar Bestaat De Cursus Uit?

Onderdeel #1: De Diabetes Omkeren Methode Cursus

Alle informatie in de cursus draait om één ding: het omkeren van diabetes type 2. Het is in 'gewone mensentaal' geschreven zodat iedereen het kan begrijpen. Na het lezen van de materie weet je alles wat belangrijk is over diabetes type 2 en voeding.


Onderdeel #2: 
Wekelijkse Begeleiding

Deze begeleiding - samen met de leesmaterie - is waar de kracht van deze cursus ligt. Weten wat gezonde voeding is leuk... tenzij je er ook daadwerkelijk iets mee doet. Daarom krijg je wekelijks een klein behandelplan om zo stap voor stap dichterbij een diabetesvrij leven te komen.


Onderdeel #3: Levenslange Ondersteuning
Gedurende de 12 weken (en óók daarna) zullen wij je niet in de steek laten. Wij begeleiden jou bij elke stap en je kunt ons op elk moment van de dag vragen stellen. We reageren vaak dezelfde dag en altijd binnen 24 uur.


BONUS #1: 15 Diabetesvrij Recepten

Gezond eten is soms lastig als je geen inspiratie hebt voor lekkere gerechten. Daarom krijg je als bonus 15 gezonde en lekker diabetesvrij recepten. Hierin zul je gerechten van voor een ontbijt, lunch en avondeten.


BONUS #2: 87 Gezondste Producten Op Aarde - Die Lekker En Goedkoop Zijn

Waarom niet het beste van het beste eten wanneer jij je diabetes type 2 wilt omkeren? In deze bonus krijg je 11 lijsten met de gezondste producten op aarde. Zo kun je makkelijk de gezondste producten op aarde eten en daarmee het omkeerproces versnellen.


BONUS #3: 13 Grootste Valkuilen Van Gezonder Eten

Je eetpatroon verbeteren is vaak een proces van vallen en opstaan. Maar waarom die fouten zelf maken als je ook van de fouten van anderen kunt leren? In deze bonus hebben we de 13 grootste valkuilen van diabetes type 2 omkeren voor jou op een rijtje gezet en wat je hier tegen kunt doen!


BONUS #4: 10 Kenmerken Van Ongezonde Voeding Spiekbriefje

Ongezond eten herkennen is niet altijd even makkelijk. Vooral wanneer een product in het grijze gebied tussen gezond en ongezond valt. Daarom krijg je bij deze bonus de 10 kenmerken van ongezond eten. Voldoet een product aan twee of meer regel? Dan is het ongezond!


BONUS #5: 
Diabetesvrij Maaltijdplanner

De maaltijdplanner is ideaal om uit te printen en op je koelkast te plakken. Hierin kun je voor de gehele week elke maaltijd uitstippelen en zo een gestructureerd eetpatroon krijgen. Hiermee voorkom je de dagelijks vraag: "Wat ga ik vandaag eten?!"


BONUS #6: De Exclusieve & Zeer Krachtige "K/V" Regel

In deze video leer je de krachtige "K/V" regel waarmee je letterlijk in één oogopslag kunt zien of een product je diabetes type 2 zal verergeren of verbeteren. Deze regel kun je letterlijk NERGENS anders op aarde leren.


BONUS #7: 
Geheime Diabetes Omkeren Methode Facebookgroep

Zoek je een lekker recept? Heb je even een dipje? Kom je ergens niet uit? Onze geheime Facebook groep kan je hierbij helpen. Zoek je motivatie en inspiratie? Dan ben je daar aan het juiste adres. Dagelijks helpen mensen in deze groep elkaar richting een diabetesvrij leven

Wat Andere Mensen Erover Zeggen:9.3

Duidelijk, vriendelijke hulp voor een beter leven, zonder dwang en moeilijk gedoe

Bij vragen kreeg ik direct goede hulp, uitleg en wat te doen. Het heeft mijn leven verbeterd, nu ik met het voorstel “kies voor volle producten, neem geen of zo min mogelijk rijst aardappelen en snoep niet zo veel” in het achterhoofd mijn boodschappen beter doe.
- Nijmegen

Zo blij met mijn DOM leven

Februari 2022 voor het eerst in contact gekomen met ziektevrijleven van Ben en Marloes Alle begin is moeilijk, ook dit, maar ik had mezelf belooft dat ik het vol zou houden en nog steeds volhoud...nee zo mag ik het niet noemen....want ik hou het niet vol want het is gewoon een andere leefstijl een gezonde leefstijl en het heeft me zoveel goeds gebracht en nog steeds brengt Ondertussen weten we niet anders, het hoort bij ons Op dit moment ben ik medicatie vrij voor mijn diabetes, bloeddruk al een jaar prima en al meer dan een jaar geen injecties meer in het oog. Wij eten altijd DOM, gebruik altijd recepten uit de kookboeken van Ben Kuiper en hou elke dag de voedingsmeter bij om wel de.gewenste calorieën binnen te krijgen Persoonlijk ben ik ontzettend blij en trots! Warme groet, Ina
- Emmen

Je wordt omarmd.

Je wordt heel rustig begeleid vanaf de eerste tot de laatste les. Als je vragen hebt worden die binnen 24 uur beantwoord. De facebook pagina is echt een familie, je wordt met goede raad bijgestaan. Top
- Lelystad

Wat een eye-opener, mijn diabetes onder controle en een een levensles voor mijn kinderen.

Voor mij betekent de cursus DOM ziektevrijleven dat ik mijn diabetes onder controle heb gekregen en een gezonder, vrijer leven kan leiden dankzij een afgestemd programma. Nog belangrijker dat ik mijn kinderen hiermee een belangrijke levensles heb meegegeven, zodat zij nu ook bewust zijn gaan eten en leven. Je krijgt de tools om te bepalen, is het goed of niet goed en bovenal waarom dat zo is. De community is behulpzaam onder leiding van Ben en Marloes. Twijfel niet, heb ik ook (te) lang gedaan. Doe het en je leven en die van de mensen om je heen zal positief veranderen.
- WILLEMSTAD

Mijn ernstige diabetes was na 12 weken verdwenen…

Op 10 april had ik een hba1c van 125 ofwel 13.8%, afgelopen vrijdag kreeg ik de uitslag van een hba1c van 42 (6.1%)!! De metformine en insuline zijn inmiddels ingeleverd. Ook ben ik 15 kg afgevallen en is mijn bloeddruk weer gezond. De internist, diabetesverpleegkundige en mijn huisarts waren stomverbaasd. Als ik het kan dan kan jij het ook!
- Groningen

Gezond leven eindelijk mogelijk in korte tijd.

Binnen 12 weken ben ik van mijn diabetes 2 af en mijn diabetes medicijnen en als bonus ook nog 8 kilo afgevallen. Op een rustige en makkelijke te volgen cursus wat voor iedereen te volgen is en heb je vragen heb je snel contact en antwoord. Voel me eindelijk weer gezond en is nu mijn manier van leven.
- IJmuiden

Wonderlijk effectief

Toen ik tot mijn schrik de diagnose Diabetes 2 kreeg, ben ik vrij fanatiek gestart met de Diabetes Omkeren Methode van Ziektevrijleven. Het resultaat was snel en bijzonder: binnen 4 weken geen medicijnen meer, en na een paar maanden waren glucose, cholesterol en bloeddruk sterk verbeterd. En was ik wat kilo's kwijt. Ik ben eigenlijk niet zo van superlatieven, maar deze aanpak is wonderlijk effectief !
- Stumpers

Prima cursus

Als je de cursus goed opvolgt zie je snel goede resultaten. Ook erg leerzaam en de Facebookpagina heel bruikbaar.
- Amsterdam

Geweldige organisatie die ziektevrij leven promoot en dat waarmaakt

12 wekenlang prima begeleiding bij een uitgekiende voedingslijn die op onderzoek gestoeld is. Zo werden wij weer suikervrij en ziektevrij en kunnen ons leven gezond verder leven. Dank voor jullie inspirerende mails, theorie, opdrachten en de video’s! Veel Dank medewerkers van ziektevrij leven!
- Pannerden

Lang getwijfeld maar zeer blij dat ik de cursus heb gevolgd.

Ik ben zeer blij dat ik uiteindelijk de stap gezet heb om de D.O.M. te volgen. In het begin was het soms een beetje moeilijk maar na een paar weken viel het zeer goed mee. Dingen die ik tevoren at zoals aardappelen, pasta, rijst, enz. mis ik absoluut niet meer. Andere zaken zijn in de plaats gekomen. Ik eet opnieuw roomboter, fruit en zo veel meer.
- Mariakerke
1076 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

60 Dagen Niet Goed Geld Terug Garantie

Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met De Diabetes Omkeren Methode, hoef je mij maar een email te sturen en je krijgt je geld meteen terug. Zonder moeilijke vragen, formulieren of andere onzin.

Bestel De Diabetes Omkeren Methode
Vandaag Voor:

Digitale cursus

197

 • Digitale cursus

Papieren cursus
+ Digitaal

 Populairste keuze 

297

 • Digitale cursus
 • Papieren cursus

PAPIER
+ Digitaal
+ WEKELIJKSE TELEFONISCHE BEGELEIDING

1497

 • Papieren cursus
 • Digitale cursus
 • Telefonische begeleiding

Digitale cursus

3 x 67

 • Digitale cursus

Papieren cursus
+ Digitaal

 Populairste keuze 

3 x 99

 • Digitale cursus
 • Papieren cursus

PAPIER
+ DIGITAAL
+ WEKELIJKSE TELEFONISCHE BEGELEIDING

3 x 499

 • Papieren cursus
 • Digitale cursus
 • Telefonische begeleiding

Vragen Over Deze Cursus?

Wat is de cursus precies?

Hoe is deze cursus anders dan andere cursussen of boeken?

Is dit een papieren boek wat ik thuis krijg gestuurd? 

Ik eet al gezond, heeft deze cursus nut voor mij?

Ik heb al jaren diabetes type 2 en gebruik veel medicijnen. Werkt deze cursus voor mij?

Zal ik gegarandeerd mijn diabetes type 2 omkeren?

Hoe werkt de 60 dagen garantie precies?

Hoe kan ik betalen?

Hoe snel kan ik aan de cursus beginnen nadat ik heb betaald?

Heb je een andere vraag? Stuur dan een mailtje naar [email protected]

Wat als je besluit om de Diabetes Omkeren Methode niet te volgen?

Als je besluit om niets te doen, zal je diabetes alleen maar erger worden (zelfs als je besluit om meer medicijnen te nemen) en voor verschrikkelijke complicaties zorgen.


Denk aan:


Neuropathie: dit is zenuwschade wat het gevolg is van teveel suiker in je lichaam. Het vernietigt de wanden van je kleine bloedvaten die normaalgesproken je zenuwen voeden.


Symptomen van neuropathie zijn tintelingen, gevoelloosheid en een branderig gevoel in het topje van je tenen en vingers… wat alleen maar pijnlijker zal worden en zich zal uitspreiden over je gehele ledematen.


Dit onbehandeld laten zal resulteren in het verliezen van al het gevoel in je handen, voeten, benen en geslachtsorganen.


Feit: jaarlijks vinden er 2500 amputaties plaats bij diabetes type 2 patiënten in Nederland door neuropathie. Dit getal stijgt schrikbarend snel… en als jij niets aan je diabetes doet, zul je hier gegarandeerd bij gaan horen.


Nierfalen: Diabetes is de voornaamste factor voor het ontwikkelen van nierfalen. Het eerste symptoom van nierfalen is eiwitten in je urine. Is dit het geval? Dan is de kans dat jij binnen 10 jaar nierfalen ontwikkeld 80%. Hierdoor zul je een niertransplantatie of dialyse nodig hebben om te overleven.


Retinopathie: Diabetes is de grootste oorzaak van blindheid in Europa. Bijna iedereen met diabetes type 2 krijgt oogklachten. Hoe langer je diabetes hebt, des te groter de kans is dat jij retinopathie ontwikkelt. Na 20 jaar diabetes type 2 te hebben, ontwikkelt 85% van de mensen oogklachten.


Hart- en vaatklachten: Hart- en vaatziekten zijn de op één na GROOTSTE doodsoorzaak in Nederland (kanker is de grootste). Jaarlijks overlijden er meer dan 40000 mensen aan de directe gevolgen van hart- en vaatziekten. Mensen met diabetes type 2 hebben een 200 tot 400% grotere kans op het ontwikkelen van (en overlijden aan) hart- en vaatziekten.


Als je er op tijd bij bent, kun je al deze schade een halt toeroepen en het zelfs omkeren.


Als je blijft wachten zul je GEGARANDEERD blind worden, een ledemaat kwijtraken of vroegtijdig overlijden aan deze verschrikkelijke ziekte.

"Gelukkig is er een gezonder alternatief..."

Bij de Diabetes Omkeren Methode zul je kleine - bijna onmerkbare - veranderingen maken gedurende 12 weken.


In de eerste weken van het programma zul je merken dat jij energieker bent en zul je voor het eerst sinds lange tijd uit bed springen wanneer je wakker wordt.


De overtollige kilo’s rondom je buik zullen er snel afsmelten… en je zult van week tot week veel verschil zien wanneer jij je lichaam in de spiegel bekijkt.


Je zult minder medicijnen en insuline hoeven gebruiken en ook niet meer constant je vinger hoeven prikken om je bloedwaarden te controleren.


Uiteindelijk zul jij al je gevaarlijke medicijnen voorgoed weggooien.


Nooit meer zul jij last krijgen van nare en ernstige bijwerkingen van deze middelen zoals gewichtstoename en hartproblemen.


Je zult niet meer een last zijn voor je familie.


Je zult elke belangrijke gebeurtenis in jouw leven kunnen bijwonen zoals de diplomauitreiking van je kleinkinderen of hun bruiloft.


Je zult er jonger uitzien (en je ook jonger voelen) doordat je bloedsuikerspiegel zich voor het eerst sinds jaren normaliseert.


Je krijgt weer de vrijheid die je al die jaren niet gehad hebt, de energie om van je favoriete bezigheden en hobby's te genieten, met je kleinkinderen te spelen en vol energie van je oude dag te genieten.


En vergeet niet:


Je kunt de Diabetes Omkeren Methode 60 dagen lang risicovrij uitproberen.


Ik heb zoveel vertrouwen in dit programma en wat het voor jou zal betekenen, dat ik bereid ben om het gehele risico op mij te nemen zodat jij alle voordelen kunt ervaren van een diabetesvrij leven.


Er is dus geen reden om dit programma niet te proberen.


Gun jezelf een diabetesvrij leven en haal nu jouw Diabetes Omkeren Methode in huis.

Bestel De Diabetes Omkeren Methode
Vandaag Voor:

Digitale cursus

197

 • Digitale cursus

Papieren cursus
+ Digitaal

 Populairste keuze 

297

 • Digitale cursus
 • Papieren cursus

PAPIER
+ Digitaal
+ WEKELIJKSE TELEFONISCHE BEGELEIDING

1497

 • Papieren cursus
 • Digitale cursus
 • Telefonische begeleiding

Digitale cursus

3 x 67

 • Digitale cursus

Papieren cursus
+ Digitaal

 Populairste keuze 

3 x 99

 • Digitale cursus
 • Papieren cursus

PAPIER
+ DIGITAAL
+ WEKELIJKSE TELEFONISCHE BEGELEIDING

3 x 499

 • Papieren cursus
 • Digitale cursus
 • Telefonische begeleiding

Disclaimer: de Diabetes Omkeren Methode is geen vervangend advies voor je huidige medicamenteuze behandeling van diabetes type 2 of de adviezen van je arts, apotheker of specialist.

Het is dus zeker NIET de bedoeling om zomaar te stoppen met je medicijnen. 

Echter zal het volgen van deze cursus er wel in kunnen resulteren dat je de medicatie niet meer nodig hebt.

Online Gezondheid & Media B.V.

Trasmolenlaan 12
3447 GZ Woerden
KvK nummer: 70572674
BTW nummer: NL858379193B01


Vragen? Stuur dan een email naar [email protected]

>