Zoek je een gezonde koolhydraatarme burrito voor je diner? In dit recept leer je Mexicaans kunt avondeten en het tegelijkertijd koolhydraatarm kunt houden.
Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius (hetelucht). Hol de halve courgettes uit (leg de vulling opzij) en besprenkel met olijfolie, zout en peper.
Bak de courgettes gedurende 10 minuten in de oven.
Verhit op middelhoog vuur een pan met olijfolie en bak hierin de uien en courgette-vulling gedurende 5 minuten. Voeg vervolgens de knoflook en het gehakt toe en bak gaar. Giet eventueel overtollig vocht af.
Voeg de chilipoeder, komijnpoeder, paprikapoeder, zwarte bonen, tomaten en maïs toe en bak het geheel voor 5 minuten op middelhoog vuur.
Vul de uitgeholde courgettes met het gehaktmengsel. Garneer dit met de kaas en bak nogmaals voor 15 minuten in de oven.