Fit & Vitaal In 15 Cursus Nu Beschikbaar!

Sporten & Bewegen

feb 26

More...

Transformeer Je Gezondheid In 15 Minuten Per Dag Met De Fit & Vitaal Cursus:

 • Bloedsuiker Verlagen (Tot Wel 18%). Onderzoek laat zien dat je HbA1c met ruim 18% verbetert als je op de juiste manier aan krachttraining doet. In Fit & Vitaal In 15 leer je wat deze juiste manier is. 
 • Meer Kracht & Een Betere Conditie. Door de online video trainingen te volgen zul jij je al binnen enkele dagen sterker voelen. Ook zal je conditie snel verbeteren. Beide zorgen ervoor dat je sterk en gezond wordt (en blijft). 
 • Veroudering Remmen (En Zelfs Omkeren). Krachttraining kan veroudering niet alleen remmen maar ook volledig omkeren. Dit effect is uniek voor krachttraining en dit kun je niet op een andere manier van sporten voor elkaar krijgen.
 • Makkelijker Afvallen Bij Overgewicht. Afvallen gaat veel makkelijker wanneer je op de juiste manier beweegt en meer spiermassa ontwikkelt. Heb je overgewicht? Dan zal Fit & Vitaal In 15 je helpen om af te vallen.

Wat is de Fit & Vitaal In 15 cursus?

Na maanden hard werken is de Fit & Vitaal in 15 cursus eindelijk af.

Wij hebben deze cursus (in samenwerking met Floor) gemaakt om je te helpen een fitter en vitaler lichaam te krijgen.

Iedereen weet dat bewegen en sporten belangrijk is. Maar helaas komt niet iedereen eraan toe. En als je dat wel doet, is de kans erg groot dat je niet de meest gezonde vorm van beweging doet.

De beste vorm van beweging is namelijk krachttraining. Vooral als je ouder wordt is dit belangrijk. Meer spiermassa krijgen (en behouden) heeft enorm veel gezondheidsvoordelen.

Denk hierbij aan de kans op diabetes type 2, hart- en vaatziekten en zelfs vroegtijdig overlijden verlagen. Daarnaast blijkt krachttraining ook veroudering niet alleen te remmen maar ook om te keren.

Opbouw van de cursus

Elke week krijg je twee compleet nieuwe video's. Deze zullen in verschillende categorieën vallen:

 • Kracht
 • Conditie
 • Flexibiliteit
 • Coördinatie

Je krijgt elke week sowieso één krachttraining (omdat dit erg gezond is voor je lichaam).

De tweede video van de week varieert. De ene keer is het een conditietraining en de andere keer een flexibiliteit- of coördinatietraining.

Hierdoor zorgt de Fit & Vitaal cursus ervoor dat jij je gehele lichaam traint om zodoende gezond oud te kunnen worden en blijven.

En dan nog wat praktische zaken

De Fit & Vitaal In 15 cursus is een online video cursus die je vanaf elke smartphone, tablet of computer kunt volgen. Je hebt dus geen video- of dvd speler nodig.

De cursus volgt je vanuit een speciale cursus omgeving. Je hoeft dus ook geen ingewikkelde programma's te installeren. 

Elke week krijg je van ons een mailtje waarin staat dat er weer twee nieuwe video's beschikbaar zijn.

Je kunt ze bekijken wanneer het jou uitkomt en je kunt altijd 'oude' video's terugzien. Je kunt dus nooit een training missen.

De cursus is zowel gemaakt voor mensen die veel bewegen als mensen die niet of nauwelijks bewegen. Iedereen kan dus de cursus volgen.

Kom je ergens niet uit? Dan helpen wij je hier graag bij.

Ondersteuning krijg je namelijk via vier verschillende wegen:
 • De Cursusomgeving
 • E-mail
 • De exclusieve Facebookgroep
 • Het speciale WhatsApp nummer

Dat is de Fit & Vitaal In 15 cursus in een notendop.

Helemaal enthousiast geworden om fit en vitaler te worden? Klik dan op de onderstaande blauwe link:

About the Author

Ben Kuiper is een farmaceut, oprichter van Ziektevrijleven.nl (bekend van RTL 4, Nu.nl, HP de Tijd en meer), best-selling auteur, bedenker van de Diabetes Omkeren Methode cursus en een ervaringsdeskundige op het gebied van diabetes type 2.

>
Send this to a friend