De Diabetes Omkeren Methode Cursus Staat Online!

Suikerspiegel Verlagen / Diabetes Omkeren

feb 09
Diabetes Omkeren Methode cursus
Leer hoe je met het 12 weken systeem van de Diabetes Omkeren Methode cursus dit bereikt:
 • Gezond en vitaal oud kunt worden zonder jaar op jaar verder af te takelen en vroegtijdig afscheidt te hoeven nemen van je geliefden. Dit staat namelijk ELKE diabetes type 2 patiënt te wachten die niets besluit te doen aan deze verschrikkelijke ziekte.
 • Diabetes type 2 volledig omkeert op een natuurlijke manier. Onderzoek na onderzoek laat zien dat het omkeren van diabetes type 2 mogelijk is en veel makkelijker is dan jij denkt. Helaas zullen zorgverleners je dit vrijwel nooit vertellen omdat het ze teveel tijd en moeite kost... en dit ten koste van jouw gezondheid.
 • Kan stoppen met het slikken van onnodige en gevaarlijke medicijnen die je diabetes type 2 NOOIT zullen genezen. Wat je arts en apotheker je waarschijnlijk niet heeft verteld is dat diabetesmedicatie ervoor zorgt dat je suikerziekte ERGER wordt waardoor jij jaar op jaar meer van deze chemische troep moet slikken en tegelijkertijd moet leren leven met de ernstige bijwerkingen van deze medicijnen.

More...


Wat is de Diabetes Omkeren Methode cursus?

"Keer je diabetes type 2 om met de Diabetes Omkeren Methode cursus!"

Na vele mensen persoonlijk te hebben geholpen en jaren aan deze methode te hebben gewerkt, is onze Diabetes Omkeren Methode cursus eindelijk af.

Nu vraag jij je misschien af wat deze cursus precies is... en wat het voor JOU kan betekenen.

De Diabetes Omkeren Methode cursus van Ziektevrijleven is een 12 weken durende cursus waarin je stap-voor-stap jezelf van diabetes type 2 kunt genezen.

De cursus bestaat globaal gezien uit drie delen:

 • Elimineren (duur: 2 weken)
 • Normaliseren (duur: 4 weken)
 • Omkeren (duur: 6 weken)

Opbouw van de cursus

Dit is de opbouw van onze cursus:

Elimineren: tijdens de elimineren weken zul je vooral leren welke voeding ongezond is voor je bloedsuiker. Dit is de voeding die helaas je diabetes type 2 heeft veroorzaakt.

Door dit uit je eetpatroon te elimineren, heb je eigenlijk al 80% van het werk gedaan om je diabetes type 2 te genezen. Je diabetes omkeren is voornamelijk een kwestie van minder ongezonde producten eten (en niet perse meer van de gezonde producten eten).

Normaliseren: tijdens de normaliseren weken bouwen we je gezonde eetpatroon op zodat jij je bloedsuiker kunt normaliseren. Het doel van deze weken is om een goede basis te leggen zodat jij je diabetes type 2 kunt omkeren met voeding.

In deze weken geven wij je alle tips, handvatten en recepten die je nodig hebt om zowel makkelijk, lekker EN gezond te eten.

Omkeren: dit zijn de weken waarin we de puntjes op de i gaan zetten. Alles staat in het teken van je diabetes type 2 omkeren.

Met verschillende wetenschappelijk bewezen technieken en trucjes zullen we je bloedsuiker tot een gezond niveau verlagen. Hierdoor keer jij je diabetes om in de 12 weken van onze Diabetes Omkeren Methode cursus. Bijkomend voordeel is dat je zult afvallen indien je overgewicht hebt, je bloeddruk zal dalen en je cholesterol zal verbeteren.

En dan nog wat praktische zaken

De Diabetes Omkeren Methode cursus van Ziektevrijleven is zowel op papier als digitaal verkrijgbaar.

Het bevat onder andere video’s en wordt regelmatig vernieuwd. Ook krijg je de mogelijkheid om met andere cursisten te praten en informatie/recepten uit te wisselen door middel van Facebook of in de cursusomgeving zelf.

De Diabetes Omkeren Cursus cursus is opgebouwd uit zowel wekelijkse theorie als praktijkoefeningen. Hiermee bouw je langzaam je eetpatroon en levensstijl om naar een gezondere variant.

Je krijgt alle informatie om voor de rest van je leven jezelf te kunnen redden. Ook krijg je voorbeeldrecepten en voor altijd onze hulp (ook nadat je de 12 weken van de cursus hebt volbracht).

Je betaalt eenmalig een bedrag en je hebt er voor de rest van je leven toegang tot de cursus. Hoewel de cursus dus 12 weken duurt, heb jij er levenslang toegang tot!

Gedurende de Diabetes Omkeren Methode cursus leren wij je alles wat je moet weten over gezond eten. Je leert wat de richtlijnen en kaders zijn van gezond eten als diabetes type 2 patiënt.

Binnen deze kaders ben je helemaal vrij om zelf te bepalen wat je wilt eten. Je wordt dus NOOIT verplicht om bepaalde dingen te eten. 

Helemaal enthousiast geworden om je diabetes type 2 om te keren? Klik dan op de onderstaande blauwe link:

About the Author

Marloes Schuurman is een medisch specialiste, oprichter van Ziektevrijleven.nl (bekend van RTL 4, Nu.nl, HP de Tijd en meer), best-selling auteur, bedenker van de Diabetes Omkeren Methode cursus en een ervaringsdeskundige op het gebied van diabetes type 2.

 • Max schreef:

  Na lange tijd pak ik toch weer jullie cursus op. Hopelijk heb ik voldoende discipline.
  Vriendelijke groeten van Max Vos

 • Els Gelens schreef:

  Beste Marlous, Ik heb mij een poos geleden aangemeld maar de cursus niet afgemaakt. Gun mijzelf een tweede kans, moet ik nu opnieuw betalen of kan ik in mijn oude account verder?

  • Marloes Schuurman schreef:

   Als je de cursus hebt gekocht, heb je levenslang toegang :). Dus je kunt met de oude gegevens inloggen. Indien je die kwijt bent, moet je ons even een mailtje sturen zodat we ze je privé kunnen toesturen.

 • janny vanAssema-Slot schreef:

  zit weer even achter mijn computer< en kom ik op deze site terecht niet voor mij zelf voor mijn man diabetisch 2 en al neuropatie i.d. benen wat volgt ? hij ziet het zelf niet zo somber in denk ik , denkt ook dat hij weer beter word .

  • Marloes Schuurman schreef:

   Hallo Janny,

   Welkom terug :). Ik ben bang dat neuropathie alleen maar erger kan worden als je man er besluit niet aan te doen. Dat is geen leuk vooruitzicht.

 • >
  Send this to a friend