De Diabetes Omkeren Methode cursus staat online!

Suikerspiegel Verlagen / Diabetes Omkeren

feb 09

More...

Leer hoe je met dit simpele & waterdichte 12 weken systeem:
 • check
  Gezond en vitaal oud kunt worden zonder jaar op jaar verder af te takelen en vroegtijdig afscheidt te hoeven nemen van je geliefden. Dit staat namelijk ELKE diabetes type 2 patiĆ«nt te wachten die niets besluit te doen aan deze verschrikkelijke ziekte.
 • check
  Diabetes type 2 volledig omkeert op een natuurlijke manier. Onderzoek na onderzoek laat zien dat het omkeren van diabetes type 2 mogelijk is en veel makkelijker is dan jij denkt. Helaas zullen zorgverleners je dit vrijwel nooit vertellen omdat het ze teveel tijd en moeite kost... en dit ten koste van jouw gezondheid.
 • check
  Kan stoppen met het slikken van onnodige en gevaarlijke medicijnen die je diabetes type 2 NOOIT zullen genezen. Wat je arts en apotheker je waarschijnlijk niet heeft verteld is dat diabetesmedicatie ervoor zorgt dat je suikerziekte ERGER wordt waardoor jij jaar op jaar meer van deze chemische troep moet slikken en tegelijkertijd moet leren leven met de ernstige bijwerkingen van deze medicijnen.

About the Author

Marloes Schuurman is een medisch specialiste en een ervaringsdeskundige op het gebied van diabetes type 2.

 • janny vanAssema-Slot schreef:

  zit weer even achter mijn computer< en kom ik op deze site terecht niet voor mij zelf voor mijn man diabetisch 2 en al neuropatie i.d. benen wat volgt ? hij ziet het zelf niet zo somber in denk ik , denkt ook dat hij weer beter word .

  • Marloes Schuurman schreef:

   Hallo Janny,

   Welkom terug :). Ik ben bang dat neuropathie alleen maar erger kan worden als je man er besluit niet aan te doen. Dat is geen leuk vooruitzicht.

 • >

  Send this to a friend